Aktuellt

Nedräkningen har börjat…


Kan inte hjälpa det, men hela jag längtar efter julledigt nu. Har svårt att komma upp på morgonen och längtar mest tills jag får komma hem igen. Vill krypa upp i soffan med en god bok och en stor mysig filt. Vill gå långa promenader i kallt julväder och dricka en varm kopp te för att tina efteråt. Vill äta julgodis och springa långpass. Vill lyssna på julmusik och klaga på att den är tråkig. Vill äta julskinka med senap och äppelmos. Vill hoppa över den skånska kålen!! Vill sova länge (fast jag har aldrig i mitt liv sovit längre än halv nio, med eller utan väckarklocka…). Vill träffa jul-glada människor och träna julglada pass. Vill plumsa i snö och åka bob (eller heter det snowracer….näääää det gör det inte, det bara står så på den…eeeeh).

4 arbetsdagar kvar…. skynda skynda. I kväll ska jag kolla in Better bodies vårkollektion på gymmet till kraftigt rabatterat pris. Sånt är kul! Dessutom blir det lite julspinning och (hör och häpna!) lite styrketräning. Ha en bra tisdag, snart är det JUUUUUUUUUUUUL!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.