Aktuellt

Morgonträning

Ett tidigt styrkepass rev igång den här dagen. Vi har ju inte ”riktig” pump på gymmet utan vår egen variant där instruktörerna själva väljer musik och övningar. För första gången på länge fick jag tillfälle att gå på någon annans pass och testa andra övningar än mina egna. Jätteroligt med inspiration, både när det gäller övningar och musik.

Skillnaden när man kör själv är att man vet hur lång låten är och hur mycket vikt man vågar lasta på. Dessutom har man alltid chansen att byta övning när armarna börjar skaka allt för mycket… eller höja musiken och därmed få en liten konstpaus….

Så det blev alltså lite extra jobbigt idag. Dessutom var det rätt lite ben och mycket överkropp. Så mina armar skakar fortfarande lite när jag sitter här och skriver. Men det ska kännas att man har tränat, så jag är nöjd!

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.