Aktuellt

Medvind

Haha, sa jag något om att jag inte ville få träningsvärk efter afron? Det finns några muskler som jag bara märker av när jag tränat afro i Kävlinge (får aldrig träningsvärk på Gerda…). De sitter i ryggen, men inte längs ryggraden utan mer utåt sidorna, under kärlekshantagen nånstans. I alla fall… när man får träningsvärk DÄR är det jobbigt bara att stå upprätt…. och det är ju en höjdare när man ska springa långpass… NOT!

Trots detta gick löpningen bra igår. När man springer från punkt A till punkt B har man ju antingen medvind, motvind eller sidvind hela resan (i motsats till när man springer rundor och får lite av varje). Då handlar det mycket om tur och vädergudar hur skönt det ska bli. Igår hade jag tur. Väderguden Allan blåste mig i ryggen hela vägen och jag liksom flög fram. Emellanåt var stegen så lätta att jag kände mig som en liten fjäder. Riktigt härligt! Dessutom var det ganska varmt med lite lätt duggregn som svalkade skönt i ansiktet.

Som alltid när jag har medvind tror jag att jag plötsligt kommit i jordens form. Det var inte förrän de sista 500 meterna, när vägen gör en tvär sväng i motsatt riktning, som jag kände vinden! Det blåste som tusan och jag fick kämpa för att komma fram…. då är man inte så kaxig längre. Fast fruktansvärt glad att det inte var så hela vägen! Men så kan det ju bli nästa gång…. hemska tanke!

Ikväll bär det av till Centrum för hälsa i Malmö. Vi är några instruktörer från gymmet som ska dit för att inspireras. Alltid kul med omväxling! Vad hittar ni på idag?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.