Aktuellt

Massage

Igår var det vilodag, och den tillbringade jag i magläge på en massagebrits. Under 1,5 timme fick jag en grundlig genomknådning av hela baksidan. Enligt massören var jag superstel i ryggen, men som tur var har jag aldrig känt av det. Men när hon satt igång och knådade kändes det ju förståss. Det var värst i afro-musklerna och jag fick bita mig i läppen ett par gånger för att inte hoppa till.
Superskönt var det i alla fall, och som vanligt kände jag mig som en ny människa efteråt. Dessutom SÅG jag ut som en ny människa. Efter att ha kikat ut genom ett litet hål i britsen under 1.5 timme möttes man inte direkt av Snövit i spegeln. Snarare häxan. Högröd i ansiktet och med skojiga streck hit och dit. Dessutom alldeles flottig i håret av massageoljan… men det får det vara värt!

Ikväll är det aerobic på schemat . Tänkte dessutom gå till Gerdahallen på lunchen för lite inspiration. Har inte bestämt om jag ska köra afro (himla bekvämt för då slipper man kånka med skor) eller spinning. Fast egentligen borde jag nog styrketräna….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.