Aktuellt

Lördag


Startade, som vanligt, lördagen med spinning. Det måste vara jordens bästa sätt att börja en lördag, det konstaterar jag precis varje lördag. Känns likadant varje gång, man blir så himla redo för resten av helgen och allt vad den inrymmer! Idag fick jag dessutom en hel hög lovord från deltagarna och det värmer verkligen. Som instruktör är jag min egen värsta kritiker. Jag vill ha allt perfekt och tolkar varenda min från deltagarna… ser hon inte lite sur ut nu? Är musiken dålig? Har jag kört samma pass för länge nu? Och när man får positiv feedback blir jag så himla glad. Men jag uppskattar faktiskt även att folk talar om ifall det är något som känns mindre bra. Då har jag en chans att ta till mig informationen och bestämma om det är något jag ska ändra eller om jag tycker det funkar som det är. Så speak out alla, det är tillsammans vi fixar det perfekta passet!

Efter spinningen blev det raka vägen hem till ett kalas fullt med 4-åringar. 4-åringar är roliga på så vis att de alltid säger vad dom tycker…. Jag tycker inte om köttbullar, jag tycker saften är äcklig, jag vill ha tårta istället för glass….
Tänk om man själv skulle hålla på så när man var bortbjuden…. ska prova det nästa gång, haha.

Nu har jag städat upp resterna efter kalaset och slängt in två blåbärslimpor i ugnen. Receptet hittade jag på Mjölksyras blogg. Ska bli jättegott!

Ha en trevlig eftermiddag och lördagskväll!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.