Aktuellt

Långpass

Startade dagen med årets godaste havregrynsgröt – med sesamfrön och pinjenötter. På toppen: banan och hallon. MUMS! Därefter en stor apelsin och en timmes matsmältning i soffan framför Doris och knäckebröderna.

Sen var jag redo för veckans långpass. Sprang en runda jag inte sprungit sen i somras. Då var den kantad med nyklippt gräs, betande kor och solsken. Idag var det lera lera lera och lite duggregn som förgyllde min väg. Sist sprang jag i korta tights och linne. Nu var det långkalsonger, lager 2-byxor, vindbyxor, underställströja, lager 2 tröja, jacka, mössa och vantar. Alla dessa kläder ger någon slags gummibandseffekt i benen. Det finns någon tröghet i steget som inte finns när man springer barbent. Å andra sidan är det skönt att slippa värmen och allt drickande. Som vanligt för- och nackdelar med allt.

Och nu när jag är nyduschad, nystretchad och vrålhungrig verkar det plöstligt väldigt lockande med julskinka! Maaaat!!!!!!!

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.