Aktuellt

Långpass

Startade dagen med årets godaste havregrynsgröt – med sesamfrön och pinjenötter. På toppen: banan och hallon. MUMS! Därefter en stor apelsin och en timmes matsmältning i soffan framför Doris och knäckebröderna.

Sen var jag redo för veckans långpass. Sprang en runda jag inte sprungit sen i somras. Då var den kantad med nyklippt gräs, betande kor och solsken. Idag var det lera lera lera och lite duggregn som förgyllde min väg. Sist sprang jag i korta tights och linne. Nu var det långkalsonger, lager 2-byxor, vindbyxor, underställströja, lager 2 tröja, jacka, mössa och vantar. Alla dessa kläder ger någon slags gummibandseffekt i benen. Det finns någon tröghet i steget som inte finns när man springer barbent. Å andra sidan är det skönt att slippa värmen och allt drickande. Som vanligt för- och nackdelar med allt.

Och nu när jag är nyduschad, nystretchad och vrålhungrig verkar det plöstligt väldigt lockande med julskinka! Maaaat!!!!!!!

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.