Aktuellt

Ha-galen


Som jag berättade igår hade vi visning på vårens Better Bodies-kollektion på gymmet. Jag gick dit med inställningen att jag minsann inte behövde något nytt. Dessutom var jag lite besviken på senaste brallorna som tappade form efter första tvätten, och därefter var alldeles lösa i baken. Så nej, jag skulle bara titta. Hette det.

Redan när jag kom in i salen började klia så där i fingrarna på mig. Ville känna och klämma på allt. Färgerna för våren är tomatrött, kaktusgrön och divablått (turkost). Förutom det klassiska svarta, vita och gråa då. Jag älskar turkost, det ser så himla fräscht ut. Tyvärr ser jag skräck-blek ut i just den färgen så det blev liksom aldrig aktuellt. Hittade dock ett par fina toppar i rött som jag blev sugen på samt jordens mysigaste mysdress. Sen blev jag snål och undrade hur mycket man egentligen får betala för en mysdress som man bara går och softar i här hemma…. Men med tanke på hur mycket jag skulle använda den så kanske ändå…

Ikväll blir det träning i form av JULGODIS – ett total kaosmix av Aerobic, Afro, Step, styrkeövningar, hopprep…you name it. Såklart i tomteluva och till tomtemusik. Det är ju trots allt sista passet jag kör innan jul.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.