Aktuellt

GRRRRRRRRRRRRRRR!

En av konsekvenserna av att jag tränar så pass mycket är att jag aldrig hinner titta på tv. Veckans skörd är idol på fredagkvällarna, men annars är det noll, niente ingenting. Det enda som visas på vår fina platta tv under veckorna är Bolibompa. Detta leder ofrånkomligen till en viss osäkerhet i hur man egentligen GÖR för att sätta på teven. Förr i tiden (på dinosauriernas tid) innan jag hade familj, och således hade tid att titta på teve, fanns EN fjärrkontroll. Och tryckte man på ettan så visades ettan på bilden. Så funkar det inte längre. Antingen har man glömt sätta på boxen eller dvd:n eller videon eller rent av teven. Och det är större chans att vinna på travet än att hitta alla kontrollerna samtidigt.

Idag hade jag en lång hemmakväll alldeles ensam. Maken borta och barnen somnade redan åtta. Och eftersom jag varit hemma med sjukt barn hela dagen var det undanplockat och fint. Jag hade med andra ord en hel halvtimme över! Och den tänkte jag ägna åt att titta på Toppform från i tisdags. Vad hände? Boxeländet låser sig. Jag får slita ut alla sladdar, och sen in med dom igen, förhoppningsvis i rätt hål. Teven är alldeles svart. Händer inget när jag trycker på on. Inte ens en liten grön lampa lyser som visar om teven är på eller av. Trycker miljoner gånger men inget händer…. blir skitsur och bestämmer mig för att aldrig titta på tv igen! Jag får skaffa ett hemmagym istället. Där finns det i alla fall inga knappar å fjärrkontroller och elände!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.