Aktuellt

Folktomt

Gym i juletid är ungefär lika befolkade som en bastu i öknen…. Kom precis hem från min lördagsspinning som brukar vara i stort sett full, och idag var det bara sju personer! Det var ändå i förhållandevis jättemassor jämfört med boxen som lockade hela TRE personer.

Det är likadant varje år. Och varje år är det precis lika trist. Vad jag förstått på dagens moderna människor så stöper de flesta inte sina egna ljus, och virkar inte sina egna julklappar. Många köper skinkan färdig och äter upp pepparkaksdegen innan de hinner baka. Så vad gör folk egentligen??? Och varför tränar de inte? Jag saknar er ju!

Att lägga ner träningen precis innan jul är ju jättedumt. För julmaten smakar aldrig så gott som när man verkligen förtjänar den. Har man tränat och ätit bra under resten av året gör det varken från eller till om den slinker ner en julskinka för mycket eller lite smarrigt julgodis. Då kan man gott sitta i soffan med sina raggsockar på och bara ha det gott. Så upp med rumporna nu och kom och träna! Så det blir lite feeling på passen igen!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.