Aktuellt

Anmäld!

Jag måste berätta en sak…. Jag har anmält mig till Stockholm Marathon. Och här är tröjan som jag ska stoltsera med i löpspåren i vår. Tog ett par vändor av velande innan jag bestämde mig, men så tänkte jag att om jag har sprungit 30 km, kan väl steget upp till 42 inte vara omöjligt!

Så nu har jag ytterligare att mål att jobba mot i vinter. Något som hindrar mig att lägga löpningen på hyllan när regnet piskar i ansiktet. Känns bra. Riktigt kul faktiskt. Min målsättning är först och främst att komma i mål. Gärna på en tid kring 4 – 4,5 timme. Får se hur det går med det. Har ännu inte strukturerat upp träningen utan kör på någon slags underhållsträning, två pass i veckan varav ett lite längre och ett lite snabbare/kortare.

Tänk att jag som för bara 3 år sedan inte vågade delta i 5 km -lopp, ska springa Stockholm Marathon! Häftigt!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.