Aktuellt

Vilodag

Fredag och dags för den sedvanliga vilodagen. Efter mina dubbla pass igår kväll, där jag körde riktigt tufft, är det skönt att få vila idag. Dessutom fyller lilltjejen 4 år så det blir lite myspys och firande här hemma. Dagen till ära har hon fått välja mat och inte helt oväntat blev det prinskorv- och köttbullespett. Kulinariskt som tusan på fredag kväll med andra ord :)

Till efterrätt har hon valt glass med strössel. Men eftersom strössel är det äckligaste jag vet näst efter läsk, så hoppar jag vänligen men bestämt över just den delen. Istället väljer jag min egen fredagsglass bestående av turkisk yoghurt, massor av blåbär och lite lite vaniljsocker. Mycket fräschare!

Ha en härlig fredag!

1 kommentar

  • Svara
    Amanda
    19 mars, 2010 kl 13:52

    Vad roligt att hitta en bra blogg och både träning och kost!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.