Aktuellt

Vilken lördagkväll!

Vi hade hemmalördag igår. Faktiskt rätt skönt att bara vara hemma ibland. Nu ska ni inte tro att jag satt och slöade i teve-soffan för det, även om det var det jag var mest sugen på! Nej då, jag fällde ner persiennerna, tog på mig träningskläder, skruvade på musiken och började stega ihop en ny aerobicskombination. Hade nämligen utlovat nya steg till på tisdag och började känna paniken…

När jag fått ihop ett första utkast till pass ropade jag på maken. Han är min försökskanin. Han har testat alla mina pass sedan 1998 och är faktiskt en riktig stjärna vid det här laget. Men han ser ganska roligt ut. Speciellt i pyjamasbyxor och gympaskor. Ju längre vi höll på ju roligare blev det och sen flippade vi ur totalt och bara showade loss HEMMA ENSAMMA I VARDAGSRUMMET! Haha fatta vilken syn. TUR att ingen såg oss!

Passet fick dessutom inte godkänt, det var för svårt. Så nu får jag börja om… men då får det bli under mer sansade former…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.