Aktuellt

Sen kväll med mixmeister


Det blev sent igår igen, trots att jag skulle lägga mig tidigt. Fastnade framför mixmeister i tron att jag snabbt och enkelt skulle knåpa ihop en intervallklass spinning. Hade ju en massa bra uppslag p musik… men eeeeeh, det gick inte så lätt. Låtarna var antingen för långa, för korta, lugna mitt när jag ville ösa, eller helt enkelt bara fel bpm. Shit happens, inte min dag bara. På det igen ikväll!

När jag dessutom slitit mitt hår alldeles för länge och var mer än lovligt trött dog internet. Och det är när internet dör som man inser att man är internet-beroende. Jag kunde ju inte kolla om jag fått kommentarer på bloggen och än mindre svara på dem. Jag kunde inte kika hur många som läst min blogg eller vilka roliga sökord de googlat på för att hitta hit…. allt sånt där livsnödvändigt som jag gör precis innan jag ska gå och lägga mig.

Jaja, nu är det tisdag och dags för nya tag. Det blir afro på lunchen och aerobic på kvällen = Dubbelt kul! Vad hittar du på?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.