Aktuellt

Regn

Det finns två sanningar om regn:

1. Det regnar alltid när jag ska till frissan
2. Det finns inget paraply som funkar i Skåne

Vad hjälper det när frissan fixar till frisyren så håret ligger perfekt när det ändå regnar och blåser när man kommer ut. Väl hemma är det ingen som märker att man klippt sig…. surt. Och så är det VARJE gång!

Och vad hjälper det att man har paraply när de skånska orkanvindarna envisas med att blåsa sönder det. Helt plötsligt har man ett skålformat paraply, och man får vara glad om man inte lyfter från marken.

Har visst kommit snö här och där i Sverige. Jag är avis på er som råkar bo där. Snö är bättre än regn så är det bara. Men bäst hade det varit att ligga i en pool på en söderhavsö…. Ja, det kan jag ju drömma om. Tills vidare fortsätter jag det vanliga livet – i kväll med 60 minuter intervallspinning. Vad tränar ni idag?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.