Aktuellt

Receptsamling

Jag brukar bli pikad på jobbet för mina konstiga matlådor. Nu är de ju inte speciellt konstiga, men de innehåller oftast inte korv och makaroner, fiskpinnar och remouladsås, eller pannkakor med sylt… sånt där som andra har i sina mer vanliga matlådor.

Därför var det extra roligt när en tjej på jobbet frågade mig om jag inte kunde ge henne mina bästa recept, för att hon tyckte jag verkade ha sån god och nyttig mat! Tyvärr har jag ju inte mina bästa recept samlade i en fin hög som jag bara kunde ge henne utan de finns dels i mina miljoner kokböcker och tidningar och dels i mitt huvud. Så att bara ge henne recepten blev inte så lätt. Och då kom jag på min eminenta idé att samla alla mina recept på en hemsida (som ännu inte finns…). Så det blir mitt nästa projekt!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.