Aktuellt

PANIK


Lördag morgon! Fick för ovanlighetens skull sovmorgon. Barnen lät mig sova ända till 08.30 och det har typ inte hänt på 8,5 år! Sovmorgon och soligt – det var alltså bäddat för en kanondag. Ända tills jag upptäckte att havregrynen var slut! Och en morgon utan havregrynsgröt är ingen riktig morgon! Så jag tog till all min charm (och militära kommando-taktik) och körde iväg maken till affären. Så snart är min gröt på väg!

I övrigt vilar jag idag. Gymmet är stängt. Jag sprang igår och ska springa igen imorgon. Men idag står alltså återhämtning på schemat. Ska bli skönt!

Tack för alla pass-tips från igår. Jag hoppas jag får tillfälle att testa alla!

Ha en bra lördag!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.