Aktuellt

Onsdagssvammel

Hoppsan! Det var redan dags att beställa kalendrar till jobbet idag. Eller redan och redan… året är ju nästan slut, det är bara jag som inte riktigt hänger med. Det var en hel katalog med kalendrar och välja bland och som vanligt har jag noll beslutsförmåga. Efter mycket velande bland seriösa jobb-modeller valde jag träningskalendern (se ovan!).

Förutom att det är jättekul med träningskalender är det bra för min image som träningsgalning på jobbet..hehe. Nu använder jag ju iofs funbeat för som träningsdagbok, men det skadar inte med en backup :)

Funbeat är förövrigt en jättebra sajt om man vill hålla koll på sin träning. Där kan man se sin träning flera år tillbaka i tiden. Man kan få sammanställningar uppdelat på aktivitet, hålla koll på hur kompisarna tränar (eller inte tränar…), etc. Satt precis och surfade runt lite och kollade vad jag tränade 2005. Alltid kul att titta tillbaka!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.