Aktuellt

Måndag morgon och mörkt…

Jobbigt när det är mörkt ute hela tiden. Och när det väl är ljust så regnar det! Inget som gör det lättare för löparmotivationen direkt. Men som jag skrivit tidigare tänker jag inte låta min löpträning gå i vinter-ide i år igen. I år ska jag mala på som en liten maskin oavsett väder och vind. Punkt.

Därför börjar jag veckan med att springa hem från jobbet. Har man väl packat med sig väskan med löpkläderna ska det mycket till för att man ska ta tåget hem…. hur mobbad skulle man inte bli då? Att springa hem från jobbet är perfekt på många sätt. Dels finns det, som sagt, ingen återvändo och dels är det ett tidseffektivt sätt att trycka in träningen i vardagen. I jämförelse med att ta tåget (inkl promenad till/från stationerna) förlorar jag 40 minuter i tid! Och det är inte så mycket med tanke på att jag får springa hela 14 kilometer!

Dessutom kommer jag ut på eftermiddagen och slipper mörkret. Alltså idel fördelar! Keep on running!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.