Aktuellt

Löpning i pest-väder

Idag är det dags att springa hem från jobbet igen. Och då krävs det lite mer koncentration än vanligt när man ska packa väskan på morgonen. Vill ju inte gärna stå på jobbet och inse att jag glömt löpskorna eller sport-bh:n.. Tur att jag är så himla alert i huvudet på morgonkvisten :)

Känns lite motigt att springa hem från jobbet nu när det är så kallt, blåsigt och regnigt, men i och med att man packar väskan redan på morgonen har man hela dagen på sig att förbereda sig mentalt och det brukar faktiskt funka bra. Termometern visar minusgrader nu, och det blir till att pälsa på sig både lager ett, två och tre för att inte förvandlas till isglass på vägen hem. Och skulle det ändå ske, så får jag tina upp i ett varmt härligt bad efteråt – för sånt förtjänar man när man frivilligt vistas utomhus i det här vädret…

Tänkte ägna min 85 minuters löptur åt att filura ut om det blir Vasalopp eller Sthlm Marathon nästa år. Måste tyvärr välja ett. Det lutar åt det sistnämnda….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.