Aktuellt

Idag är en underbar dag!

Det finns dåliga dagar. Det finns dagar som glider obemärkt förbi, och så finns det sånna här dagar som idag! Jag fick sovmorgon till kl 8 och när jag pigg och utvilad tittade ut så snöade det! Jag är barnsligt förtjust i snö och blir helt lycklig när jag får se årets första flingor. Nu är det ju inte så att snön lägger sig här i skåne utan den försvinner lika fort som den kommer, men ändå…

När det slutat snöa skingrade sig molnen och världens solsken tittade fram. Det är kallt friskt och soligt, det härligaste väder som finns förutom sommarvärme.

Och som grädde på moset fick mitt nya spinningpass ett varmt mottagande av deltagarna! Det är alltid nervöst när man byter musik, men det funkade jättebra och alla var nöjda. Och de postitiva kommentarerna sög jag åt mig som en svamp. Man är så duktig på att ta till sig negativ kritik och känna sig dålig, men när folk ger postitiv feedback ska man faktiskt tillåta sig att känna sig bra. Och det gör jag idag.

Ha en jättebra lördag!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.