Aktuellt

Godisfri

Kollade i kalendern nu på morgonen och såg att det är årets 324:e dag idag. Det betyder att det var 324 dagar sedan jag senast åt godis!!! Kan ni fatta att jag som är jordens gottegroda inte ätit godis på 324 dagar?

Det hela började på nyårsafton när stora tjejen utmanade sin pappa att inte äta godis under hela 2007. Han nappade och jag var så illa tvungen att hänga på – man vill ju inte vara sämre liksom. Till saken hör att jag i julklapp från jobbet fått jordens största korg med choklad. Inte sån tysk ful-choklad, utan riktig härlig fin god choklad…

Jag resonerade som så att då chokladen hade bäst-före-datum i oktober skulle den nog hålla till december också. Så kunde vi frossa upp den på nyårsafton 2007… Den står alltså fortfarande i vårt köksskåp och flörtar med mig, men jag har aldrig fallit dit!

Så vad kommer nu att hända på nyårsafton när jag klarat mitt löfte (ja det har för övrigt de andra två också!)? Ska jag börja frossa godis igen? Neeej, känns inte så. Har faktiskt inte saknat det alls.

Jag tänkte nog ha samma nyårslöfte nästaår igen men omförhandla det lite. Jag tänkte tillåta mig att äta mörk choklad (sån dyr fin…) och istället hoppa över chips och ostbågar som varit tillåtet i år. Sega råttor och Gott och Blandat kommer jag nog aldrig att bli sugen på mer!

Äter ni godis?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.