Aktuellt

Får man vara lite ytlig?

Som jag muttrat om tidigare försvann alla mina arm och axelmuskler över sommaren när jag hade ett enoooormt uppehåll i min pump-träning. På sommaren tenderar jag nämligen att förskjuta träningen utomhus, att springa i skogen och cykla på landsvägen. Att byta ut gymsvetten mot doften av blommor och nyklippt gräs….mmmmmm härligt!

Hur som haver, nu har hösten varit igång ett tag och jag har kört ganska mycket pump på sistone. Och idag när jag stod och speglade mig (ja det händer ju ibland…) så såg jag att dom små liven är på väg tillbaka! Nu blir jag ju aldrig biffig… det är ju liksom rätt svårt på pump, men senig i alla fall. Och fast. Så idag är jag glad. Tänk så lycklig man kan bli av en liten sena på axeln…haha.

Och NEJ, jag tycker inte killen på bilden är snygg. Han är grotesk….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.