Aktuellt

En vecka till har seglat förbi…


… och nu är det alltså dags för fredag igen. Fredag brukar innebära vilodag för mig och så även idag. Efter mitt tuffa intervallpass spinning som jag kör på torsdagarna brukar det vara skönt med en dags vila. Så laddar man batterierna till helgens träning som denna vecka består av förbränningsspinning på lördag samt pump på söndag.

Som vanligt på fredag kväll bänkar jag mig framför idol kl 20. Idag har jag bytt ut mitt nötberg från förra veckan mot en enda stor nöt – en kokosnöt. Och nu säger vän av ordning att kokosnöt är minsann farligt fett och bla bla bla (det sa i alla fall mina arbetskamrater när jag började knapra kokosnöt efter maten häromdagen). Men kokosnöten har faktiskt fått upprättelse och har visat sig inte vara så farlig som man tidigare trott. Pga att dess fettsyror är kortare och mjukare än vad mättade fetter vanligen är används de främst som energikälla. De lagras alltså inte in och påverkar inte hjärtkärlhälsan negativt! Så gillar ni kokosnöt kan ni lugnt knapra vidare.

Ha en trevlig fredag!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.