Aktuellt

Dagens träning

Igår blev det vilodag och idag kittlar det i träningstarmen! Precis som det ska vara, det är liksom syftet med att vila: att återhämta motivation såväl som kraft. Tänkte förgylla denna dag med afro på lunchen och mitt eget aerobic ikväll.

Måste förresten köpa lite afrokläder. Känner mig inte tillräckligt flummig i mina vanliga träningskläder, ser alldeles för stiff ut…(kan ju iofs ha andra orsaker än just kläderna, typ att jag råkar vara stel som ett kylskåp i ishavet)

Men mitt största problem i dag är inte kläderna. Det är att jag har bytt koreografi till kvällens pass. Och det är alltid lika nervöst innan man vet om det funkar. Känns som jag har lagt ribban lite för högt, men å andra sidan är deltagarna så himla duktiga! Jaja, den som lever får se….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.