Aktuellt

Dagens träning

Ikväll står det pump och Intervallspinning på schemat. Jag åkte på alla pump-passen den här veckan så det är risk att deltagarna blir lite lätt trötta på mig, men det är smällar man får ta…

Bytte musiken till intervallspinningen förra veckan och det funkade väl hyfsat. Behöver korrigera lite innan jag vågar lägga ut låtlistan. Vissa låtar hade helt enkelt inte det driv som behövs när man ska köra järnet. Jag älskar att köra intervallspinning, det är ett sånt j-vlar anamma i deltagarna. En helt annan stämning än på mitt mer lågintensiva pass. Å andra sidan kör jag lågintensivt på lördag förmiddag och då passar det alldeles ypperligt att vakna till liv i ett mer lugnt och sansat tempo. Rätt träning vid rätt tillfälle liksom! Kul att variera sig i alla fall!

För att orka tuta fullt genom båda passen ikväll åtnjuter jag en Gainomax på mitten. Ska man köra hårt måste man ha energi så det inte blir slappe-pannkaka av alltihop :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.