Aktuellt

Är jag gravid?


Nej, jag är inte gravid men jag fick faktiskt frågan idag efter mitt aerobicspass. Och det är inte första gången… Anledningen att folk undrar är att jag, trots att jag är en rätt så tanig prick i övrigt, från och till har en putmage. Bra dagar är magen helt platt och dåliga dagar ser jag minst sagt jättegravid ut. Har inte lyckats lura ut om den här variationen är kostrelaterad eller om det har med hormoner att göra.

Men så här har det inte alltid varit. Det började efter senaste graviditeten för fyra år sedan då bukmusklerna tydligen blev delade. Det gör att magmusklerna ibland lutar mot varandra som ett tält istället för att ligga platt. Eeeeh, svårt att förklara. Och vad jag har förstått är det inte mycket att göra, bara gilla läget. Fast det är trist att gå omkring och se gravid ut! Kankse skulle lägga på mig 20 kg så skulle magen bättre smälta in…. fast näe, det var en dålig idé. Då ser jag hellre gravid ut!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.