Aktuellt

Träningskläder…

Jag hör till dom som tycker träningskläder är kul. Naturligtvis är funktionen det viktigaste, men det är dubbelt så kul (minst!) om de är snygga också. Förut brydde jag mig mest när jag höll klasser, medan jag kunde gå ut och springa i precis vad som helst. Nu funkar jag inte så längre, och det är synd för det var mycket mer ekonomiskt att springa omkring i makens gamla avdankade byxor, eller svägerskans tights från 1995! Jag vet inte varför, det känns som jag springer fortare när kläderna sitter bra…. eeeeh, naturligtvis inte sant, men det bara känns så.
Desstutom tycker jag träningskläder är den perfekta belöningen när man uppfyllt något av sina träningsmål. Och lite shopping är en morot så god som någon när man står i valet och kvalet om man ska vara med i något lopp, hoppa över godiset i veckorna, eller vilket mål man nu står inför.

När jag köper träningskläder brukar det oftast bli Nike, Röhnisch, Peak eller Better Bodies för inomhusträningen. På löpfronten har sista inköpen varit Adidas som jag tycker har piffat till sina löpkläder rejält.

Peak har en outstanding kvalitet och en av mina toppar har faktiskt hängt med sedan 1997! Och den ser fortfarande oanvänd ut… Sen är ju priset därefter också, men det kanske man kan unna sig någongång med tanke på livslängden.

Nikes kläder är oftast både bekväma och snygga, och det är väl deras kläder jag har mest av. Nu på sistone har de dock fokuserat mest på dansinspirerade träningskläder… skitsnyggt på de flesta men inte på mig tyvärr. Dessutom är dom av något annat material som inte verkar lika skönt att träna i. Känns som vanlig bomull och det är ju ingen höjdare när man svettas som en eskimå i öknen. Jag föredrar deras o-dansiga kollektion och där hittade jag mitt senaste inköp, ett par byxor och top som belöning för Lidingöloppet!

Röhnish är aldrig fel heller. Fina och funktionella. Fina barnkläder dessutom om man vill lyxa till det till de små någon gång!

Betterbodies har jättebra toppar men jag tycker kvaliteten är sämre på byxorna som lätt blir hängiga i baken.

Ja det var min högst personliga åsikt. Vilka märken gillar ni?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.