Aktuellt

Skit också!

Har stukat foten! Helt jäkla onödigt men så är det! Körde dubbelpass idag. Först ett aerobics och därefter pump. Tog ut mig fullständigt på aerobicen, kunde liksom inte hejda mig. På pumpen hade jag adrenalin sprutande ur öronen och var hur motiverad som helst. När det var fem minuter kvar råkade jag snubbla till på en stackars vikt som låg och skräpade på golvet och nu är alltså min ena fotknöl stor som en potatis. Och jag är arg som ett bi. Vill inte ha ont och bli förpassad till soffan. Trodde det skulle funka att cykla men det märkte jag på vägen hem att det inte var någon höjdare det heller. Hoppas hoppas hoppas det går fort över!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.