Aktuellt

Rapport från Göteborg

Mörkt. Mycket folk. Discolights. Musik. Lättklädda människor. Puls. Svett. Och sanslöst ont i fötterna…

Nej, jag har inte haft jordens utekväll…. jag har bara varit på spinningkonvent! Klockan 8 i morse var det dags första klassen som hölls av en tjej från Schweiz. Klassens namn var ”Wake up call” och jag var inställd på ett lugnt och behagligt uppvaknande…. Tji fick jag! Det som väntade var en intervallklass. Och även om man var taggad till tänderna var det svårt att få upp pulsen så där helt yrvaken.

Därefter följde två klasser av Rike Dackén och Francesco Campanã Garcia som båda två hade en sanslös utstrålning. Under tredje klassen fick jag dock lite problem med bränn-känsla i tårna och kunde inte fokusera så mycket på cyklingen som jag ville.

Träningspaus för föreläsning och lunch. Föreläsningen låg riktigt risigt till, inklämd efter tre timmars spinning och just före lunch…. Men Matthew Griffiths var både rolig och intressant att lyssna på så jag hade inga problem att hålla mig vaken!

Efter lunch återstod 3 timmar på cykeln. Första timmen (Monika Björn) krockade kraftigt med paltsvackan efter lunch. Tog det hyfsat lugnt hela den klassen. Lite livetrummor piffade upp och det var en skön stämning.

Näst sista passet började fötterna ge sig till känna igen och jag fick köra på ren och skär vilja. Matthew Griffiths höll i passet och pushade oss ett nivå till.
När sista klassen återstod var det många som kastat in handduken och salen var endast halvfylld. Men de som gått missade något! Andreas Wester och Nils Torring teamade och körde en intensiv och rolig fartleksklass som avslutades med spinningövningar från förr. Armhävningar på styret till trallvänlig dansbandsmusik. En nerskruvad sadel och jumps på en takt… Sanslöst kul och verkligen helt rätt efter 6 timmar på cykeln!

En rolig grej var att jag träffade en av mina blogg-läsare. En kille kom fram och sa ”Är det Anna?” Jag måste ha sett ut som ett levande frågetecken…. ”ja alltså blogg-Anna”…

Jättekul att få ett ansikte på någon av er jag skriver för!

Nu återstår sängen och lite extra välbehövligt kvällsfika!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.