Aktuellt

Mera Stockholm…

Tillbaka i vardagen efter en helg i den kungliga huvudstaden. En helg där vi förövrigt fick uppleva både vinter, höst och vår. Fredagen var smällkall och jag sprang frenetiskt och letade fleece-tröjor i affärerna. Lördagen bjöd på höstväder i form av ösregn och lera. Och likt ett trolleri blev det sommar och t-shirt på söndag samt lunch på uteservering. En salig blandning med andra ord.

På fredagen gjorde jag mitt bod-podtest på Paùluns näringscenter. Iklädd underkläder och badmössa fick jag kliva in i ett ägg under instruktioner från en inspelad rymdröst. Tre gånger mättes jag innan jag slutligen fick min dom. Fettprocenten hamnade på 21.7 vilket var ca 2 procentenheter högre än det resultat jag fick av kaliper- och bioimpendansmätningen. Mellan 20-23% betyder :

”Utmärkt. Lägre fett% än de flesta. Förknippat med utmärkt hälsa”

Så då får man väl vara nöjd! Botaniserade lite på hyllorna på näringscentret och kom hem med några påsar nötter, röd quinoa och lite annat smått och gott.

Efter lördagens lerlöpning fick jag lite mersmak för det här med gyttja. Därför tycker jag det är smått diskriminerande att jag inte får vara med på Tjurruset (se bílden…). Det verkar ju hur kul som helst men tyvärr bara för män. Får nog ta på mig smoking och hatt och lura tävlingsledningen….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.