Aktuellt

Mack-lunch…

Jag är miljöskadad. Jag bara måste ha två riktiga mål mat om dagen. Alltså mat (gärna varm) med grönsaker, kött/fisk/kyckling, bönor, bulgur/quinoa… ja ni fattar. För mig är en macklunch ett effektivt sätt att förstöra resten av dagen. En macklunch med ett par ostmackor ger utan problem samma energi som en hel lagad lunch, men jag får inte tillfredsställelsen som en ”riktig” lunch ger. Det känns som frukost en gång till och sen går jag och är småsugen hela dagen. Inte nödvändigtvis på något sött men bara nått att stoppa i munnen. Råkade ut för detta igår då företaget bjöd på just macklunch. Jobbigt ju. Jag är gladast när jag får äta ur min fina röda matlåda!

Ha en bra fredag. Ikväll är det IDOL! Veckans höjdpunkt :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.