Aktuellt

Löpning och kalasmage!

Tur att man fick en timme extra idag! Annars hade jag inte hunnit med allt. Kl 11 gick starten för Yddingeloppet, 12 km. För ovanlighetens skull var vi där i något bättre tid än vanligt. Efter halvtimmen i bajamajakön hade jag säkerligen 10 minuter till start. Det var iskallt och jag drog mig i det längsta att plocka av mig överdragskläderna. Vantarna behöll jag på hela vägen. Så gör tydligen proffsen…haha shorts, linne och vantar ska det vara. Fast jag hade ju både långbent och långärmat förståss!

Det var en jättehärlig höstdag i skogen. Flygande röda och gula löv och strålande sol. Skönt att springa lite naturnära, till skillnad från all asfalt som jag vanligen springer på. Mycket folk och man fick verkligen slå sig fram. Första kilometern då folkmassan var som mest ogenomtränglig gick på 5:29 vilket var en besvikelse eftersom jag i hemlighet satsat på en tid under timmen (=5-minutersfart). Men sen fick jag lite bättre plats och kunde gasa på . Sluttid på min klocka blev 59:57 efter en spurt med en kille som blev sur när jag sprang om. Officiell tid 1:00:30 pga att det tog dryga 30 sekunder att nå startlinjen i början. Jag är jättenöjd. Slog min förra tid med 3 minuter.

Efter loppet var det dags för födelsedagskalas. Fick jättemånga fina presenter. Och efter lite för många kakor har jag nu kalasmagen Allan och ska lägga mig raklång på soffan med en god bok!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.