Aktuellt

Lite bilder

Här kommer tre bilder från helgens äventyr. Har fortfarande inte förstått att jag faktiskt tagit mig runt de tre milen och alla dess uppförs- och nerförsbackar! Bör tilläggas att mina skor ursprungligen är vita…

Nu blir det vila från löpningen i ett par dagar så att mina ben får återhämta sig. Benen känns förövrigt mycket bättre än jag vågat hoppas på, bara lite småtrött på senan under knäskålen. Men vila måste man ändå, annars kommer skadorna som ett brev på posten! Var lite för ivrig efter Högakusten-halvmaran och det straffade sig med en ond fot, så den tabben gör jag inte om! Men det kittlar i träningstarmen så det kommer att bli lite svårt….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.