Aktuellt

Konsten att förpesta ett lunchrum

Igår blev jag inte poppis på jobbet. Hade som vanligt med mig min fina röda lunchlåda – dagen till ära fylld med Paulúns Fiskgryta och svart ris. Efter 1,5 minut i mikron började det sippra ut mindre trevliga dofter därifrån. Fisk i allmänhet brukar ju inte lukta hallon i mikron, och i kombination med oliver blev det bara FÖR bra!

När jag sedan öppnar mikron och plockar bort locket från matlådan känns det som jag öppnat dörren till en nyligen använd bajamaja. Folk vänder sig om, börjar flaxa med näsborrarna och undrar vem som är dålig i magen.

Jag brukar inte skämmas för min mat men igår kände jag mig uppriktigt dum. Idag blir det räkor….och oliver…. undrar om jag ska ta lunch efter alla andra?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.