Aktuellt

Jag hade fel!

Jag är sämst i världen på att erkänna att jag har fel, men nu måste jag. Tidigare i höst testade jag Afro på Gerdahallen och blev jättebesviken. Eftersom jag hade testat jätteskojig Afro tidigare ville jag dock inte ge upp Gerdahallens afro utan att ge det en chans till.

Pga diverse fot-strul har det tagit ända till nu innan jag kunde testa igen. Och jag är såld. Samma instruktör, ungefär samma steg, men en enorm skillnad i upplevelse. Sist blev jag knappt varm och hittade inte feelingen, utan kände mig som en stelopererad svensk som leker afrikan. Idag var det annorlunda. Jag var en afrikan, jag kröp i gräset, jag blev ett vattenhjul och en kanot. Jag flaxade som en fågel, jag var vinden. Jag kunde röra på bröstkorg och höfter samtidigt (det ni!) och allt bara kändes så himla häftigt.

Så jag är ledsen om någon undvikit afro för det jag skrev sist. I så fall måste jag be er att testa nu. Det är hur skönt som helst!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.