Aktuellt

Husmorstips

Funktionsmaterial i kläderna är guld om man inte uppskattar blöta bomullströjor som slickar sig längs kroppen. Jag använder aldrig något annat oavsett om jag spinnar, springer eller vad jag hittar på. Det finns bara ett problem med dem, och det är att de efter ett tag luktar svett oavsett hur nytvättade de är! Ofta luktar de inte hemma när man tar på sig dem men när man börjar bli lite varm nere på gymmet så kommer lukten smygande. Jag tror grunden till problemet är att kläderna ofta inte får tvättas varmare än 40 grader. Något som jag dock brukar trotsa…Jag avskyr att lukta illa, det finns inget värre. Därför blev jag så lycklig när jag såg ett riktigt husmorstips ute på nätet någonstans.

Det gick ut på att man skulle blötlägga kläderna 20-30 minuter och slå i en skvätt ättika, som då tydligen ska neutralisera odören. Sen är det bara att skölja ur och tvätta som vanligt. Så ska lukten vara borta. Måste definitivt testas! Jag återkommer med resultatet inom kort…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.