Aktuellt

Ge inte upp!

Hösten blir mer och mer höstig. Dagarna blir kortare och kortare. Till helgen tappar vi ännu en timme dagsljus på eftermiddagen. Borta är dom härliga dagarna när man hoppar i några lätta kläder, ett par skor och bara sticker ut och springer. Nu måste man ha lager på lager på lager. Igår blev det vantar och keps till och med! Och när man, som jag ,helst springer när det är ljust blir möjligheterna att komma ut allt mer begränsade.

Det är ungefär vid den här tidpunkten varje år jag ger upp min utomhusträning. Efter Lidingö brukar löp-motivationen dala, jag kryper inomhus och upphåller mig på gymmet till vårsolen tittar fram igen. Som en björn i idé. Det tråkiga med det, är att man varje vår måste börja om från noll med löpningen. Så just därför ska jag inte ge upp i år!

För att hålla fokus även efter Lidingö anmälde jag mig till Yddingen, 12 km terräng nu på söndag. Men sen är det slut med lopp för i år och jag går över till underhållslöpning. Kommer att springa hem från jobbet en dag i veckan, 15 km, och köra ett kortare fartleks/intervallpass på helgen. På så vis får jag in all löpning när det är ljust, och det är liksom en förutsättning för att det överhuvudtaget ska bli av. Därmed kommer jag att slippa starta från noll till våren och förhoppningsvis vara hyfsat i stöten lagom till Göteborgsvarvet, som nog blir först ut nästa år!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.