Aktuellt

Födelsedag!

Idag fyller jag ännu ett ljus i tårtan. Dom börjar bli ganska många nu…. 34 st närmare bestämt. Men jag känner mig aldrig äldre än 23!

Det är konstigt det där med ålder. Jag ser ju på mig själv i spegeln att jag inte är 23 längre. Det kommer linjer i ansiktet som inte funnits tidigare (vägrar att kalla det rynkor…), huden är slappare osv. Men fysiskt har jag faktiskt aldrig känt mig starkare än jag är nu. Och det är en häftig känsla. När jag var 23 var jag inte hälften så uthållig som nu. Därmed sagt att man inte behöver inte bli gammal för att klockan tickar, så är det. Så länge man får vara frisk är det bara att tuta på och jag tänker minsann sitta på min spinningcykel till någon lyfter ner mig med lyftkran!

Blev väckt av man och två härliga barn i morse. Eller väckt och väckt… jag låtsas-sov ju bara. Jag är verkligen som ett barn när det gäller att fylla år. Vaknar jättetidigt och ligger och väntar på att de andra ska masa sig upp. Får något drömskt i blicken när jag ser presenter… ja ni vet, jag bara älskar det. Fick jättefina presenter: en superfin svart klänning (jag måste ta kort på den, den var jättenajs!), halsband, strumpbyxor till klänningen, en prenumeration på fitness, en ram med kort på mina fina kids + man, och en rosa rosa-bandet flaska till träningen. I morgon blir det kalas för släkten.

Nu blir det födelsedagslunch i form av gamla rester…. men till middagen ska det lyxas!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.