Aktuellt

Tjejhelg…

Köpte en Runner’s world här om dagen och som vanligt var den tankad med all möjlig inspiration. Fastnade på en sida med reklam för Springtime Travel. En resa till New Yorks tjejmil, med shopping, musikal och lite annat smått och gott. Inse hur roligt det hade varit! Det får bli temat på nästa tjejhelg. Nån som vill med?

Annars går jag mest och är nöjd för att jag tog mig ut i detta regnrusk och körde jordens intervallspinning i går kväll, trots att jag inte var det minsta sugen. Så här efteråt känns det bara så bra! Inget fisigt höstrusk ska hindra mig från att träna så det så. Dessutom finns det inget skönare än att cykla hem i regnet när man är varm och svettig!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.