Aktuellt

Stressad

Varför kommer det som en överaskning varje ny termin, att man måste avsätta lite tid att knåpa ihop nya klasser? Har ju haft typ hela sommaren på mig att hitta på en ny aerobics-koreografi och ändå står man här sista kvällen med paniken bakom husknuten. Varför trillar inte det sista felande steget på plats? Varför hittar jag ingen finallåt?

Och sen intervallspinningen till på torsdag. Trodde jag hade hela idén klar och en hyfsat packe låtar att välja bland. Det funkar till 90 % men jag nöjer mig inte med mindre än 100. Jag är kräsen, jag vet, men det måste vara perfekt!

Förbränningsspinningen får dom uthärda samma gamla ett tag till. Min tid räcker inte till, så illa är det. Till nästa gång ska jag vara lite mer förutseende. Hmmmm….

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.