Aktuellt

Söndag

Neeeej, nu är det söndag igen och helgen är snart över. Jag fattar inte varför helgerna går så fort. Man vill så mycket och hinner så lite…

Tränat har jag i alla fall hunnit. Igår körde jag en aerobicsklass på ett annat gym och fick ett otroligt varmt mottagande. Alla var superduktiga och många kom fram efteråt och var jättenöjda. Sånt värmer alltid. Även en gammal luttrad instruktör som jag gillar positiv feedback. (Negativ är inte lika kul men behövs likväl för att man ska fortsätta utvecklas…)

Efter passet blev det en gainomax, en raggardusch och sedan direkt i väg på dotterns handbollsturnering. Dagen avslutades med jeans-shopping i Malmö och ett besök hos svärföräldrarna som bjöd på grillat! Namnam!
Idag startade jag dagen med löpning efter frukost. Eftersom jag fortfarande inte vågar mig på långpassen (pga nerv-eländet i foten) körde jag ett kortare pass med lite mer kräm i. Det blev 60 minuter där jag varvade mellan lägre och högre intensitet.

Jag gillar att träna på morgonen. För det första är man säker på att det blir av och för det andra har man hela dagen fri sen. Jag vet att vissa undviker morgonträning för att kroppen inte riktigt är vaken ännu, men jag har faktiskt inte märkt någon skillnad. Jag märker att jag är svagare på morgonen när jag styrketränar, men när det gäller löpning känns det verkligen sak samma.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.