Aktuellt

Pucko-jag

Haha, jag har gjort något urdumt! Väckarklockan ringde och jag gick upp och duschade i vanlig ordning. Nyduschad och klar tittade jag sedan på klockan bara för att upptäcka att den stod på 03.30! Pucko-jag hade ställt klockan fel i går kväll, med den trevliga konsekvensen att jag gick upp mitt i natten och ställde mig i duschen. Blev småarg när jag upptäckte det! Det var inte helt lätt att somna om sen heller….grrrrr.

Torsdag idag, och bara 2 dagar till det smäller. Hypokondrisk som jag är, har jag nu ont både här och där. Framförallt är jag väldigt trött i ryggen. Hoppas det hinner lägga sig innan lördag. Sprang mitt sista pass innan Lidingö igår. Kort och rappt. Bara för att känna lite fart i benen, utan att trötta ut dom för mycket.

Läser väderleksprognoserna över Lidingö flera gånger om dagen nu. Verkar bli typ 13 grader och regn. Ingen höjdare med andra ord. 13 grader är ok, så länge det är uppehåll. Men med regnet blir det lerigt och kleggigt i spåret. Dessutom blir det tråkigare såväl innan som efter. Och färre supporters längs vägen. Jag hoppas vädermannen har fel!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.