Aktuellt

Peppningspartner

Igår var en sån där dag när motivationen tröt. Trött och hungrig efter jobbet. Allmänt grinig. Föräldramöte klockan 18 och ont om tid. Hade jag fått bestämma själv hade jag lagt mig på soffan och tjurat. Men som tur var har jag en alldeles egen coach här hemma och det är min man. Han piskar mig (inte bokstavligt nu!) när jag behöver det och vice versa. Han sa åt mig hur bra jag skulle känna mig efteråt och övertalade mig att jag minsann skulle hinna både duscha och äta på 45 minuter. Sen la han upp ett kort och intensivt löppass till mig som passade in i mitt späckade schema.

Lite motvilligt gav jag mig iväg bara för att upptäcka hur himla härligt det var där ute. Solen sken, varmt i luften och alltså typiskt tights-och-kortärmat-väder (=det bästa av alla väder). Det blev lite blandade farter i olika intensitet. Ruskigt jobbigt men härligt efteråt…

Så med detta inlägg vill jag bara tipsa er om att skaffa en peppnings-partner. En man, kompis, sambo, boyfriend, mamma…. ja vad som helst. Men någon som tränar mot samma mål och som kan peppa er när viljan tryter. Och som ni kan peppa tillbaka som tack för hjälpen!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.