Aktuellt

Nu händer det saker

Det roligaste när man anmäler sig till olika lopp, convent etc är när man får bekräftelse och startkuvert hem i brevlådan. Igår kom startkuvertet från Lidingöloppet och det är med skräckblandad förtjusning som man läser all information. Man blir taggad till tusen men också lite nervös. Fasen det är bara 1,5 vecka kvar.

Idag kom bekräftelsemail och info från Millenium Convention i Göteborg. Jag blir bara så sugen, kan knappt bärga mig.

Men sen är det stopp. Har inte anmält mig till fler grejor (förutom Göteborgsvarvet men det är så långt fram så det räknas inte). Känns lite trist, måste surfa runt och hitta något skojigt att se framemot även efter den 13 oktober. Alla tips (gärna Skåne då) välkomnas!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.