Aktuellt

Mot Lidingö!

Om en timme sätter vi oss på tåget mot Stockholm. Nu när inte barnen är med, och man för en gångs skull kan sitta ostört, har jag laddat upp med massor av kul läsning. Mitt senaste inköp Fettguiden av Fredrik Paulùn hänger med, liksom senaste Fitness (som jag förbjudit mig att tjuvkika i trots att det legat framme här i flera dagar….). Dessutom har jag en veckas kostdagbok med mig, som en tjej på gymmet lämnat in och som jag tänkte passa på att analysera på tåget. Det kommer med andra ord att bli en riktig kost och hälsa-resa. I like!

Väl framme i Stockholm ska vi gå på Kalori och äta lunch. Jag älskar maten där, den är helt i min smak! Sen blir det bodpodmätning och slutligen pastafrossa och sportmässabesök ute på Lidingö.

På lördag kl 13 springer jag. Då får ni tänka på mig, och hålla era tummar för att jag tar mig runt. Och är det någon av er som läser min blogg som också springer (det vet jag att det är!) så önskar jag er all LYCKA TILL!

Jag återkommer med rapport på lördag kväll. Troligtvis med benen i högläge…

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.