Aktuellt

Kick-off


Hemma igen efter en kick-off med jobbet. Vi åkte till Mölle igår efter jobbet och startade kick-offen med en grillmiddag med underbar mat! Kom i säng lite halvsent och efter en natt på en 5 cm tjock madrass så var jag allt annat än pigg när jag slog upp ögonen i morse. Dessutom ganska nervös i magen eftersom det utlovats en hel del läskiga aktiviteter…

Det blev tre aktiviteter varav den första var en mjukstart i form av en timmes vandring på Kullaberg. Mycket uppför och mycket nerför och ett fasligt hoppande på stenar. Och för mig som gillar att röra på mig var det skönt att känna att hjärtat fick jobba ordentligt emellanåt. Vandring är superkul och jag hade gärna haft mer av den varan. Dock är det en sån där aktivitet som ligger lite på is nu när man har små barn, så det var jätteroligt att få tillfälle idag.

Aktivitet nr 2 var snäppet läskigare. Vi skulle fira oss ner från två berg. Ena berget var 10 meter och med 45 graders lutning. Kändes jättehemskt att bara luta sig bakåt och börja sin resa neråt, men när man väl kände att repet faktiskt höll så var det helt ok. Gick upp på 25 metersberget också men där var det lodrätt neråt och jag (som är det fegaste jorden har sett…) tog det säkra före det osäkra och knallade ner igen.

Aktivitet nr 3 var en höjdare! Vi åkte en jättesnabb gummibåt i skyhöga vågor. Vattnet stänkte och piskade och jag var blöt utifrån och in! Man flög fram över havet och det pirrade ordentligt i magen mest hela tiden! En riktig succé!

Så nu är jag tillbaka på fast och trygg mark. Nu ska jag slappa i soffan och ladda inför morgondagen! Ha en trevlig fredagkväll alla!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.