Aktuellt

Höstschema

Nu börjar hösten på riktigt! Nu startar nämligen höstschemat på gymmet här i Kävlinge, och även på Gerdahallen i Lund – där jag har för avsikt att träna lite här framöver. Har nämligen rätt till en timme träning på arbetstid och den tänkte jag nyttja på Gerda. Dels för att få lite inspiration till mina egna klasser, och dels för att få lite variation från det vanliga.
Nytt för terminen både hos oss och på Gerdahallen är Afro som jag för tillfället är väldigt förtjust i. Eftersom klasserna förmodligen blir fulltecknade i Kävlinge kan jag inte träna där utan får ta det i Lund. Enda problemet är att Afro tränas barfota och det funkar inte för min fot…..

Annars tänkte jag testa spinningen på Gerda och även variera mig med lite stånggympa, intensivgympa och alpingympa. Har inte tränat gympa på hundra år men det är faktiskt en höjdare för såväl styrka som kondition.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.