Aktuellt

Halv-Vättern

Det är till att vara tidigt ute. I fredags ramlade inbjudan till nästa års Halv-Vättern ner i brevlådan. För mig som tycker att tjejvättern (9 mil) inte längre är någon utmaning så känns 15 mil precis lagom (i väntan på hela stoooora långa Vättern som får vänta något år till…)

Är sugen på att cykla nu. Cyklingen har legat nere hela detta år pga Lidingö-träningen men nu känns det att det skulle vara kul att ta upp den igen. Jag tycker det är kul att variera fokus på träningen från år till år, då tröttnar man aldrig! Har dessutom en svag förhoppning om att kunna cykla från Skåne till Umeå nästa sommar och då är ju en halv-vätter en bra uppvärmning!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.