Aktuellt

Googles sökvägar äro outgrundliga!


Som jag nämnt tidigare är det ett sant nöje att se hur mina besökare hittar till min blogg. Många hittar hit från andra träningsbloggar, några kommer från funbeat och gymmet och en hel del trillar hit genom google-sökningar.

Vanliga sökord brukar vara vilopuls, nutrilett, gym i Kävinge och andra logiska ord som på något vis har anknytning till min blogg. Men igår hade någon sökt på ”Kävlinge + par + trekant”. Jag trodde jag skulle dö och var tvungen att göra sökningen själv för att kolla vad i hela friden jag hade skrivit som kunde passa denna sökning!

Det visade sig vara tämligen oskyldigt. Trekanten i fråga var en beskrivning av mitt långpass. En runda som var som en trekant, 8 km raksträcka åt varje håll. Mer spännande trekanter än så får ni inte på min blogg :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.