Aktuellt

Besviken

Kunde inte hålla mig. Trots att jag skulle ha min egen aerobicsklass på kvällen kunde jag inte låta bli att pinna iväg till Gerdahallen igår på lunchen för att testa deras AfroPowerDance. Har ju testat det två gånger tidigare, en gång på hemmaplan i Kävlinge och en gång i en park i Umeå. Båda gångerna har varit fantastiskt jobbiga och jag var förberedd på en riktig urladdning innan lunch. När det dessutom var Anna Kullman som skulle ha klassen, hade jag skruvat upp mina förväntningar ordentligt. Anna är otroligt duktig instruktör och det kunde ju liksom inte bli annat än bra….

Kanske hade jag skruvat på förväntningarna lite för högt för jag måste erkänna att jag blev lite besviken. Rörelserna var väl hyfsat desamma som på de andra klasserna jag testat men intensiteten uteblev. Anna hade en yoga-touch på passet som gjorde det mer meditativt än intensivt. Ett skönt pass för avslappning men det var inte det jag var sugen på tyvärr. Jag duschade faktiskt inte ens innan jag gick tillbaka till jobbet (berätta inte det för mina kollegor!) och det säger allt om hur jobbigt det blev….

Så ställningen mellan Train in och Gerdahallen i Afro är ofrånkomligen 1-0! Men jag ska ge det en chans till. Det kanske var mig det var fel på :(

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.